Internationale
      Borneo Samarinda gemak om comfortabel te winnen op eigen bodem

      Borneo Samarinda nederlaag Persikabo 1973

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/02/16 12:30
      E0

      Borneo Samarinda verslagen Persikabo 1973, 3x1, op Donderdag, met betrekking tot wedstrijdweek 25 van de Indonesia Super League. In deze competitie, André Gaspar 's team kwam van Een gelijkspel en Aidil Sahak's team kwam van twee nederlagen.

      Het eerste doelpunt werd gescoord door Stefano Lilipaly met 11 minuten op de klok, vanaf de penaltystip. Met zijn 5e doelpunt van het seizoen. Na 23 minuten, Sílvio Júnior getroffen voor Persikabo 1973, vanaf de penaltystip.

      Borneo Samarinda scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Adam Alis, na de pauze. Na 82 minuten, Matheus Pato scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd, vanaf de penaltystip.

      Na het resultaat Borneo Samarinda zijn 5e in de tabel, met 40 points, terwijl Persikabo 1973 op de plaats 15e zit, met 25 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Samarinda team bezoek Persita Tangerang. In de tussentijd, Bogor team speelt thuis tegen PSIS Semarang.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U donderdag, 16 februari 2023 - 10:00
      Stadion Segiri
      3-1
      Stefano Lilipaly 11' (pen.)
      Adam Alis 46'
      Matheus Pato 82' (pen.)
      Sílvio Júnior 23' (pen.)