Internationale
      Benfica record indrukwekkende overwinning thuis vol goalmouth-actie

      Benfica verslaan GD Chaves

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2022/10/29 20:00
      E0

      Benfica gehamerd GD Chaves in een super overwinning op Zaterdag, 5x0, op wedstrijdweek 11. In deze competitie kwamen beide teams uit twee wint.

      Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door David Neres, met een schot met de linkervoet van buiten het strafschopgebied, na 2 minuten. In de 10e minuut, Álex Grimaldo schoot Benfica tweede doelpunt, uit een directe vrije trap. Met 37 minuten op de klok, Lisboa team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Gonçalo Ramos met een linkervoetaanval in de doos.

      Met 81 minuten op de klok, encarnados verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Petar Musa met een schot met de rechtervoet. Diep in toegevoegde tijd, Rafa Silva heeft alles ingepakt, via een header in het strafschopgebied. Rafa Silva heeft nu een scorereeks van 3 opeenvolgende games.

      Na het resultaat Benfica zijn 1e in de tabel, met 31 points, terwijl GD Chaves op de plaats 10e zit, met 15 points. Volgende, Lisboa team speelt uit tegen Estoril Praia. In de tussentijd, Chaves team host Santa Clara.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      BENFICA
      TEKENEN
      GD CHAVES

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zaterdag, 29 oktober 2022 - 18:00
      Estádio do Sport Lisboa e Benfica
      Luís Godinho
      5-0
      David Neres 2'
      Álex Grimaldo 10'
      Gonçalo Ramos 37'
      Petar Musa 81'
      Rafa Silva 90'