Internationale
Bayer Leverkusen triomfeert door één doelpunt meer dan bezoekers in een s

Bayer Leverkusen oprakende winnaars versus Werder Bremen

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/03/12 19:06
E0

Bayer Leverkusen uitgesmeerd Werder Bremen, 2x3, op Zondag, op naar speeldag 24 van de 1. Bundesliga. Tot deze speeldag, Bremen team kwam van een nederlaag en Xabi Alonso's team kwam van een overwinning. Niclas Füllkrug was beslissend met 1 doel samen met 1 assist.

Het eerste doelpunt werd gescoord door Marvin Ducksch met 30 minuten op de klok. Na 34 minuten, Mitchel Bakker ontslagen voor Bayer Leverkusen.

In de 56e minuut, Jeremie Frimpong scoorde het tweede doelpunt voor Xabi Alonso's team. Na 83 minuten, Leverkusen team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Adam Hlozek. Met dit doel heeft Adam Hlozek zijn doel vijf van de huidige campagne behaald. In de slotfase van het spel, Niclas Füllkrug maakte het einddoel van de wedstrijd, vanaf de penaltystip.

Na het resultaat Bayer Leverkusen zijn 9e in de tabel, met 34 points, terwijl Werder Bremen op de plaats 11e zit, met 30 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Leverkusen team host Bayern München. In de tussentijd, Ole Werner's team bezoek Borussia M´gladbach.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
WERDER BREMEN
TEKENEN
BAYER LEVERKUSEN

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U zondag, 12 maart 2023 - 16:30
Wohninvest Weserstadion
Deniz Aytekin
2-3
Marvin Ducksch 30'
Niclas Füllkrug 86' (pen.)
Mitchel Bakker 34'
Jeremie Frimpong 56'
Adam Hlozek 83'