Internationale
      Baniyas behaalt drie indrukwekkende punten meer dan bezoekers in een veelbe

      Baniyas win Al Dhafra

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/04/02 01:42
      E0

      Baniyas verslagen Al Dhafra in een fantastisch overwinning op Zaterdag, 2x4, in een spel met betrekking tot wedstrijdweek 21. Tot deze speeldag, Madinat Zayed team kwam van een nederlaag en Bani Yas - Abu Dhabi team kwam van vier nederlagen.

      Op een ongelukkig moment scoorde Hasan Almuharrami een owngoal na 35 minuten.

      Met 62 minuten op de klok, verdediger ontslagen voor Baniyas. Na 64 minuten, Opa Nguette schoot Daniel Isăilă's team tweede doelpunt. Met 68 minuten op de klok, Bani Yas - Abu Dhabi team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Fawaz Awana. In de 69e minuut, Suhail Al Noobi verdubbelde de voorsprong voor Baniyas. In de slotfase van het spel, Ali Eid scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd.

      Na het resultaat Baniyas zijn 9e in de tabel, met 22 points, terwijl Al Dhafra op de plaats 14e zit, met 8 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Bani Yas - Abu Dhabi team host Al Ittihad Kalba, terwijl Madinat Zayed team bezoek Al Sharjah.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zaterdag, 01 april 2023 - 19:00
      Hamdan Bin Zayed Stadium
      Sultan Al Marzouqi
      2-4
      Ali Eid 90'
      Hasan Almuharrami 35' (og) 62'
      Opa Nguette 64'
      Fawaz Awana 68'
      Suhail Al Noobi 69'