Internationale
Toluca heb het gemakkelijk op eigen bodem in een spannende strijd

Atlas verliest van Toluca

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/04/07 23:59
E0

Toluca overwonnen Atlas, 4-1, op Zondag, in een spel met betrekking tot wedstrijdweek 14. Komen in de wedstrijd, Toluca team kwam van twee wint en Beñat San José's team kwam van twee nederlagen.

Federico Pereira opende de score na 5 minuten. Met deze staking heeft Federico Pereira 5e doelen voor het seizoen bereikt. Toluca scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Alexis Vega, in de 35e minuut. Alexis Vega heeft nu een scorereeks van 3 opeenvolgende games.

Na 67 minuten, Renato Paiva's team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Jesús Angulo. Na 85 minuten, Jhon Murillo zag een rode kaart na zijn tweede geel in de slotfase van het spel, José Lozano ontslagen voor Atlas. In de laatste minuten van de wedstrijd, Edgar López maakte het einddoel van de wedstrijd.

Na het resultaat Toluca zijn 1e in de tabel, met 29 points, terwijl Atlas op de plaats 16e zit, met 10 points. In hun volgende wedstrijd, Renato Paiva's team bezoek América. In de tussentijd, Beñat San José's team host Atlético San Luis.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zondag, 07 april 2024 - 19:00
4-1
Federico Pereira 5'
Alexis Vega 35'
Jesús Angulo 67'
Edgar López 90'
José Lozano 87'