Internationale
América overklast tegenstanders thuis een wedstrijd met 6 goals

América heeft veel te veel voor Toluca

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/04/15 01:42
E0

América gehamerd Toluca in een fantastisch overwinning op Zondag, 5-1, met betrekking tot wedstrijdweek 15 van de México Clausura. In deze competitie, Ciudad de México team kwam van Een gelijkspel en Renato Paiva's team kwam van drie wint. Diego Valdés met een fantastisch scherm. In de basiself stond Javairo Dilrosun.

Diego Valdés opende de score in de 9e minuut. Met dit doel heeft Diego Valdés zijn doel vijftien van de huidige campagne behaald. Na 14 minuten, Juan Domínguez getroffen voor Toluca. Met 15 minuten op de klok, Henry Martín schoot América tweede doelpunt. Na 24 minuten, Diego Valdés verdubbelde de voorsprong voor André Jardine's team.

In de 73e minuut, Ciudad de México team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Julián Quiñones. Julián Quiñones heeft de mijlpaal van twintig doelpunten voor het seizoen bereikt. Na 82 minuten, spits heeft alles ingepakt.

Na het resultaat América zijn 1e in de tabel, met 32 points, terwijl Toluca op de plaats 2e zit, met 29 points. In de volgende wedstrijd, André Jardine's team bezoek Pumas, terwijl Toluca team speelt uit tegen Atlético San Luis.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zondag, 14 april 2024 - 02:05
5-1
Diego Valdés 9' 24'
Henry Martín 15'
Julián Quiñones 73' 82'
Juan Domínguez 14'