Nationaal
      Eert zelfs een hoog scorende wedstrijd

      Almere City FC thuis verslagen tegen Heracles Almelo

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2024/03/03 22:09
      E0

      Op speeldag 24, de wedstrijd tussen Heracles Almelo en Almere City FC op Zondag eindigde in een gelijkspel, 2x2. Naar deze wedstrijdweek, Almelo team kwam van twee nederlagen en Almere team kwam van een nederlaag.

      Yoann Cathline opende de score in de 19e minuut. Almere City FC scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Thomas Robinet, met 35 minuten op de klok, vanaf de penaltystip. Met deze staking heeft Thomas Robinet 10e doelen voor het seizoen bereikt.

      Na 48 minuten, Jizz Hornkamp ontslagen voor Heracles Almelo, vanaf de penaltystip. Met 59 minuten op de klok, Thomas Robinet verliet de wedstrijd vroeg na het zien van een rode kaart. Met 65 minuten op de klok, Ajdin Hrustic scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd.

      Na het resultaat Almere City FC zijn 12e in de tabel, met 28 points, terwijl Heracles Almelo op de plaats 14e zit, met 23 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Erwin van de Looi's team bezoek Feyenoord. In de tussentijd, Almere team host FC Utrecht.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U zondag, 03 maart 2024 - 19:00
      Polman Stadion
      2-2
      Jizz Hornkamp 48' (pen.)
      Ajdin Hrustic 65'
      Yoann Cathline 19'
      Thomas Robinet 35' (pen.)