Internationale
Gemakkelijke overwinning voor Al Jazira op eigen bodem in een veelbewogen w

Al Jazira nederlaag Al Bataeh

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/09/30 18:30
E0

Al Jazira overwonnen Al Bataeh, 3x1, op Zaterdag, in een spel met betrekking tot wedstrijdweek 4. Naar deze wedstrijdweek, Abu Dhabi team kwam van een overwinning en Mirel Radoi's team kwam van een nederlaag.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Abdalla Ramadan, na 19 minuten. Kort voor de pauze, Paulinho getroffen voor Al Bataeh.

Al Jazira scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Alejandro Pozuelo, met 53 minuten op de klok. In de slotfase van het spel, Khalifa Mubarak zag een rode kaart na zijn tweede geel in blessuretijd, Mirel Radoi's team zag Paulinho weggestuurd worden vanwege opeenhoping van geel. Oumar Traoré maakte het laatste doelpunt in de laatste minuten van de wedstrijd.

Na het resultaat Al Jazira zijn 3e in de tabel, met 9 points, terwijl Al Bataeh op de plaats 10e zit, met 4 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Frank de Boer's team host Al Ahli. In de tussentijd, Mirel Radoi's team speelt thuis tegen Khorfakkan.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zaterdag, 30 september 2023 - 14:20
Mohammad bin Zayed Stadium
Sultan Al Marzouqi
3-1
Abdalla Ramadan 19'
Alejandro Pozuelo 53'
Oumar Traoré 90'
Paulinho 45'