Internationale
      Al-Gharafa record indrukwekkende overwinning meer dan bezoekers in een doel

      Al-Gharafa oprakende winnaars versus Al-Duhail

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2024/03/01 18:51
      E0

      Al-Gharafa verslagen Al-Duhail, 1x4, op Vrijdag, op speeldag 15. Komen in de wedstrijd, Christophe Galtier's team kwam van Een gelijkspel en Pedro Martins's team kwam van een nederlaag. Yacine Brahimi deed de show.

      Yacine Brahimi opende de score na 14 minuten, vanaf de penaltystip. In de 19e minuut, Michael Olunga getroffen voor Al-Duhail.

      Na 55 minuten, Yacine Brahimi schoot Al-Gharafa tweede doelpunt. Na 64 minuten, Ferjani Sassi verdubbelde de voorsprong voor Pedro Martins's team. Yacine Brahimi heeft de hattrick, in de 82e minuut voltooid.

      Na het resultaat Al-Gharafa zijn 2e in de tabel, met 30 points, terwijl Al-Duhail op de plaats 7e zit, met 18 points. In de volgende wedstrijd, Pedro Martins's team host Al-Sadd, terwijl Christophe Galtier's team speelt thuis tegen Al-Markhiya.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U vrijdag, 01 maart 2024 - 15:00
      Abdullah bin Khalifa Stadium
      1-4
      Michael Olunga 19'
      Yacine Brahimi 14' (pen.) 55' 82'
      Ferjani Sassi 64'