Nationaal
Ajax record indrukwekkende overwinning op de weg in een spel vol met doelen

Ajax nederlaag SC Cambuur

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/02/05 13:45
E0

Ajax verslaan SC Cambuur, 0x5, op Zondag, op wedstrijdweek 20. Naar deze wedstrijdweek, Sjors Ultee's team kwam van een nederlaag en Amsterdam team kwam van een overwinning. Steven Berghuis heeft een geweldige prestatie geleverd met 2 doelen en 1 assist.

Met 16 minuten op de klok, Dusan Tadic openden de score voor Ajax. Na 36 minuten, Steven Berghuis maakten het tweede doelpunt voor John Heitinga's team.

In de 64e minuut, Amsterdam team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van middenveld. Na 79 minuten, Ajax verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Brian Brobbey. In de slotfase van het spel, spits heeft alles ingepakt. Met deze staking heeft spits 10e doelen voor het seizoen bereikt.

Na het resultaat Ajax zijn 3e in de tabel, met 40 points, terwijl SC Cambuur op de plaats 18e zit, met 12 points. In hun volgende wedstrijd, John Heitinga's team speelt thuis tegen RKC Waalwijk. In de tussentijd, Sjors Ultee's team speelt uit tegen NEC.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
SC CAMBUUR
TEKENEN
AJAX

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U zondag, 05 februari 2023 - 11:15
Cambuur Stadion
Martin van den Kerkhof
0-5
Dusan Tadic 16'
Steven Berghuis 36' 64'
Brian Brobbey 79' 90'