Nationaal
FC Twente overklast tegenstanders thuis in een spel vol met doelen

FC Twente boekt geweldige overwinning op FC Volendam

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/05/12 16:12
E0

FC Twente overwonnen FC Volendam in een uitzonderlijk overwinning op Zondag, 7-2, in een spel met betrekking tot wedstrijdweek 33. Tot deze speeldag, Joseph Oosting's team kwam van een nederlaag en Volendam team kwam van drie nederlagen. Sem Steijn was de man van de wedstrijd.

Het eerste doelpunt werd gescoord door Damon Mirani met 4 minuten op de klok. Na 9 minuten, Ricky van Wolfswinkel ontslagen voor FC Twente. Na 21 minuten, Damon Mirani scoorde het tweede doelpunt voor FC Volendam. Joseph Oosting's team scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Naci Unuvar, in de 23e minuut. Na 37 minuten, Robin Propper getroffen voor Enschede team. Na 40 minuten, FC Twente verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Youri Regeer. Kort voor de pauze, Sem Steijn verdubbelde de voorsprong voor Joseph Oosting's team.

In de 69e minuut, Enschede team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van middenveld. Sem Steijn heeft de hattrick, met 73 minuten op de klok voltooid.

Na het resultaat FC Twente zijn 3e in de tabel, met 66 points, terwijl FC Volendam op de plaats 17e zit, met 19 points. Volgende, Enschede team bezoek Zwolle. In de tussentijd, Volendam team speelt thuis tegen Go Ahead Eagles.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U zondag, 12 mei 2024 - 13:30
De Grolsch Veste
7-2
Ricky van Wolfswinkel 9'
Naci Unuvar 23'
Robin Propper 37'
Youri Regeer 40'
Sem Steijn 43' 69' 73'
Damon Mirani 4' 21'