Internationale
      Eert zelfs in een doelpuntenfestijn

      Buit gedeeld tussen Milan en Genoa

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2024/05/05 22:42
      E0

      Milan en Genoa speelden 3-3 gelijk in een spannend wedstrijd op Zondag, op wedstrijdweek 35. Naar deze wedstrijdweek, Stefano Pioli's team kwam van Een gelijkspel en Genova team kwam van een overwinning.

      Mateo Retegui opende de score na 5 minuten, vanaf de penaltystip. Met deze staking heeft Mateo Retegui 10e doelen voor het seizoen bereikt. In de 45e minuut, Alessandro Florenzi ontslagen voor Milan, uit een hoek.

      Met 48 minuten op de klok, Caleb Ekuban scoorde het tweede doelpunt voor Genoa, via een header in de doos. In de 72e minuut, Matteo Gabbia schoot Milano team tweede doelpunt, uit een hoek. Na 75 minuten, Olivier Giroud getroffen voor Stefano Pioli's team, met een linkervoetaanval. Op een ongelukkig moment scoorde Malick Thiaw een eigen doelpunt in de slotfase van het spel.

      Na het resultaat Milan zijn 2e in de tabel, met 71 points, terwijl Genoa op de plaats 12e zit, met 43 points. In de volgende wedstrijd, Milano team speelt thuis tegen Cagliari, terwijl Alberto Gilardino's team speelt thuis tegen Sassuolo.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      MILAN
      TEKENEN
      GENOA

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U zondag, 05 mei 2024 - 17:00
      Stadio Giuseppe Meazza
      Alessandro Prontera
      3-3
      Alessandro Florenzi 45'
      Matteo Gabbia 72'
      Olivier Giroud 75'
      Malick Thiaw 87' (og)
      Mateo Retegui 5' (pen.)
      Caleb Ekuban 48'