Internationale
      Stuttgart zet in uitstekende weergave thuis vol goalmouth-actie

      Stuttgart te goed voor Bayern München bij Mercedes-Benz Arena

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2024/05/04 17:12
      E0

      Stuttgart overwonnen Bayern München in een overwinning op Zaterdag, 3-1, in een spel met betrekking tot wedstrijdweek 32. Tot deze speeldag, Stuttgart team kwam van Een gelijkspel en München team kwam van drie wint.

      Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Leonidas Stergiou, na 29 minuten. In de 37e minuut, Harry Kane getroffen voor Bayern München, vanaf de penaltystip.

      Stuttgart scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Jeong Woo-yeong, na 83 minuten. In blessuretijd, Silas Katompa scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd.

      Na het resultaat Bayern München zijn 2e in de tabel, met 69 points, terwijl Stuttgart op de plaats 3e zit, met 67 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Sebastian Hoeness's team speelt uit tegen FC Augsburg. In de tussentijd, München team host Wolfsburg.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      STUTTGART
      TEKENEN
      BAYERN MÜNCHEN

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U zaterdag, 04 mei 2024 - 14:30
      Mercedes-Benz Arena
      Tobias Welz
      3-1
      Leonidas Stergiou 29'
      Jeong Woo-yeong 83'
      Silas Katompa 90'
      Harry Kane 37' (pen.)