Internationale
      Ruch Chorzów slijpt de overwinning voor Ruch Chorzów

      Ruch Chorzów win Lech Poznan

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2024/05/03 23:54
      E0

      Ruch Chorzów uitgesmeerd Lech Poznan in een dichtbij overwinning op Vrijdag, 2-1, in een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 31 van Liga Polónia. Komen in de wedstrijd, Chorzów team kwam van een overwinning en Mariusz Rumak's team kwam van Een gelijkspel.

      Daniel Szczepan opende de score na 24 minuten. Met dit doel heeft Daniel Szczepan zijn doel tien van de huidige campagne behaald. Met 27 minuten op de klok, Mikael Ishak ontslagen voor Lech Poznan, vanaf de penaltystip.

      Michal Feliks maakte het laatste doelpunt in de 84e minuut. Met deze staking heeft Michal Feliks 5e doelen voor het seizoen bereikt.

      Na het resultaat Lech Poznan zijn 2e in de tabel, met 52 points, terwijl Ruch Chorzów op de plaats 17e zit, met 26 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Janusz Niedzwiedz's team bezoek Radomiak Radom. In de tussentijd, Mariusz Rumak's team speelt thuis tegen Legia Warszawa.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      RUCH CHORZÓW
      TEKENEN
      LECH POZNAN

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U vrijdag, 03 mei 2024 - 19:30
      Stadion Slaski
      Tomasz Musial
      2-1
      Daniel Szczepan 24'
      Michal Feliks 84'
      Mikael Ishak 27' (pen.)