Internationale
Golik North District slijpt de overwinning thuis een wedstrijd met 5 goals

Golik North District versloeg Resources Capital in close encounter

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/04/21 23:59
E0

Golik North District verslagen Resources Capital, 3-2, op Zondag, met betrekking tot wedstrijdweek 18 van de PL Hong Kong. In deze competitie, Fanling team kwam van een nederlaag en Hong Kong team kwam van vijf nederlagen. Matheus Porto was de ster met 2 doelen.

Matheus Porto opende de score in de 30e minuut. Na 41 minuten, Kendy verdubbelde de voorsprong voor Golik North District, vanaf de penaltystip. Met al 45 minuten gespeeld, Lam Lok Yin getroffen voor Resources Capital.

In de 57e minuut, Ho Sze Chit maakten het tweede doelpunt voor Ho Shun-Yin's team. Met 66 minuten op de klok, Matheus Porto maakte het einddoel van de wedstrijd.

Na het resultaat Golik North District zijn 6e in de tabel, met 18 points, terwijl Resources Capital op de plaats 11e zit, met 5 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Leung Chi Wing's team speelt thuis tegen Biu Chun Rangers, terwijl Ho Shun-Yin's team host Sham Shui Po .

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U zondag, 21 april 2024 - 08:00
North District Sports Ground
Cheung Wai Lung
3-2
Matheus Porto 30' 66'
Kendy 41' (pen.)
Lam Lok Yin 45'
Ho Sze Chit 57'