Internationale
Al-Duhail gemak om comfortabel te winnen thuis

Al-Duhail win Al-Sadd

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/04/05 21:57
E0

Al-Duhail verslagen Al-Sadd, 3-1, op Vrijdag, op naar speeldag 20 van de Liga Catar. Komen in de wedstrijd, Christophe Galtier's team kwam van een nederlaag en Wesam Rizik's team kwam van twee wint.

Na 15 minuten, Al-Duhail zag Almoez Ali een penalty missen. Na 40 minuten, spits openden de score voor Christophe Galtier's team. Met al 45 minuten gespeeld, Akram Afif ontslagen voor Al-Sadd.

Met 57 minuten op de klok, Michael Olunga maakten het tweede doelpunt voor Al-Duhail. Na 62 minuten, Sultan Al-Brake heeft alles ingepakt.

Na het resultaat Al-Sadd zijn 1e in de tabel, met 43 points, terwijl Al-Duhail op de plaats 6e zit, met 25 points. In de volgende wedstrijd, Christophe Galtier's team bezoek Muaither SC, terwijl Wesam Rizik's team speelt uit tegen Al Ahli.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U vrijdag, 05 april 2024 - 19:30
Abdullah bin Khalifa Stadium
3-1
Almoez Ali 40'
Michael Olunga 57'
Sultan Al-Brake 62'
Akram Afif 45'