Internationale
Polen blijkt niet te stoppen thuis een hoog scorende wedstrijd

Polen overwinnen Estland

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/03/21 21:57
E0

Polen uitgesmeerd Estland in een fantastisch overwinning op Donderdag, 5-1, in een wedstrijd met betrekking tot van de Euro Qualifying.

Przemyslaw Frankowski opende de score in de 22e minuut. Na 27 minuten, Estland zag Maksim Paskotsi weggestuurd worden vanwege opeenhoping van geel.

Met 50 minuten op de klok, Piotr Zielinski maakten het tweede doelpunt voor Polen. Piotr Zielinski heeft de mijlpaal van tien doelpunten voor het seizoen bereikt. Na 70 minuten, Polen nationaal team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Jakub Piotrowski. Op een ongelukkig moment scoorde Karol Mets een eigen doelpunt na 73 minuten. In de 76e minuut, Michal Probierz's team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Sebastian Szymanski. Met 78 minuten op de klok, Martin Vetkal maakte het einddoel van de wedstrijd.

Met dit resultaat gaat Polen door naar de volgende ronde van de competitie.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
POLAND
TEKENEN
ESTONIA

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U donderdag, 21 maart 2024 - 19:45
Stadion Narodowy
Slavko Vinčić
5-1
Przemyslaw Frankowski 22'
Piotr Zielinski 50'
Jakub Piotrowski 70'
Sebastian Szymanski 76'
Karol Mets 73' (og)
Martin Vetkal 78'