Internationale
Barcelona overklast tegenstanders op de weg

Barcelona hamer Atlético de Madrid

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/03/17 23:33
E0

Barcelona verslagen Atlético de Madrid, 0-3, op Zondag, in een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 29 van La Liga. Tot deze speeldag, Diego Simeone's team kwam van een nederlaag en catalães kwam van een overwinning.

Het eerste doelpunt werd gescoord door João Félix na 38 minuten, met een schot met de rechtervoet binnen het strafschopgebied.

Met 47 minuten op de klok, Robert Lewandowski maakten het tweede doelpunt voor Barcelona, met een rechtervoetaanval. Met deze staking heeft Robert Lewandowski 20e doelen voor het seizoen bereikt. Fermín López maakte het laatste doelpunt in de 65e minuut via een header in de doos. Met al 90 minuten op de klok, Nahuel Molina verliet de wedstrijd vroeg na het zien van een rode kaart.

Na het resultaat Barcelona zijn 2e in de tabel, met 64 points, terwijl Atlético de Madrid op de plaats 5e zit, met 55 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, catalães host Las Palmas, terwijl Madrid team bezoek Villarreal.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zondag, 17 maart 2024 - 20:00
Civitas Metropolitano
Sánchez Martínez
0-3
João Félix 38'
Robert Lewandowski 47'
Fermín López 65'