Internationale
Indrukwekkende overwinning op eigen bodem in een spannende wedstrijd

Borussia Dortmund nederlaag Eintracht Frankfurt

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/03/17 20:51
E0

Borussia Dortmund overwonnen Eintracht Frankfurt, 3-1, op Zondag, op naar speeldag 26 van de 1. Bundesliga. In deze competitie kwamen beide teams uit twee wint.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Mario Götze, met 13 minuten op de klok. Na 33 minuten, Karim Adeyemi getroffen voor Borussia Dortmund.

Na 81 minuten, Mats Hummels maakten het tweede doelpunt voor Edin Terzic's team. In de 90e minuut, Emre Can heeft alles ingepakt, vanaf de penaltystip.

Na het resultaat Borussia Dortmund zijn 4e in de tabel, met 50 points, terwijl Eintracht Frankfurt op de plaats 6e zit, met 40 points. In hun volgende wedstrijd, Dortmund team speelt uit tegen Bayern München. In de tussentijd, Frankfurt team speelt thuis tegen 1. FC Union Berlin.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zondag, 17 maart 2024 - 16:30
Signal Iduna Park
Tobias Stieler
3-1
Karim Adeyemi 33'
Mats Hummels 81'
Emre Can 90' (pen.)
Mario Götze 13'