Internationale
      Barito Putera zet in uitstekende weergave op eigen bodem in een wedstrijd m

      PSM Makassar verliest van Barito Putera

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2024/03/15 15:39
      E0

      Barito Putera uitgesmeerd PSM Makassar in een overwinning op Vrijdag, 3-1, met betrekking tot wedstrijdweek 29 van de Indonesia Super League. Tot deze speeldag, Rahmad Darmawan's team kwam van een nederlaag en Makassar - Sulawesi Selatan team kwam van een overwinning.

      Het eerste doelpunt werd gescoord door Kenzo Nambu na 24 minuten, vanaf de penaltystip. In de 32e minuut, Renan Alves ontslagen voor Barito Putera.

      Na 57 minuten, Mike Ott schoot Banjarmasin team tweede doelpunt. In de slotfase van het spel, Gustavo Tocantins scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd. Gustavo Tocantins heeft nu een scorereeks van 3 opeenvolgende games.

      Na het resultaat Barito Putera zijn 7e in de tabel, met 40 points, terwijl PSM Makassar op de plaats 10e zit, met 37 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Banjarmasin team speelt thuis tegen PSIS Semarang, terwijl Makassar - Sulawesi Selatan team host PSIS Semarang.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U vrijdag, 15 maart 2024 - 13:30
      3-1
      Renan Alves 32'
      Mike Ott 57'
      Gustavo Tocantins 90'
      Kenzo Nambu 24' (pen.)