Nationaal
Eert zelfs in een spannende wedstrijd

Buit gedeeld tussen Roda en ADO Den Haag

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/03/08 21:24
E0

Roda en ADO Den Haag speelden 2-2 gelijk in een wedstrijd op Vrijdag, op speeldag 29. Komen in de wedstrijd, Kerkrade team kwam van Een gelijkspel en Den Haag team kwam van een overwinning. Henk Veerman met een fantastisch scherm.

Walid Ould-Chikh opende de score met 32 minuten op de klok, vanaf de penaltystip. In de 41e minuut, Henk Veerman getroffen voor ADO Den Haag.

Roda scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Enrique Peña, na 58 minuten. Henk Veerman maakte het laatste doelpunt met 61 minuten op de klok. Met deze staking heeft Henk Veerman 20e doelen voor het seizoen bereikt. In de laatste minuten van de wedstrijd, Dhoraso Klas verliet de wedstrijd vroeg na het zien van een rode kaart.

Na het resultaat Roda zijn 2e in de tabel, met 55 points, terwijl ADO Den Haag op de plaats 3e zit, met 54 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Kerkrade team bezoek MVV. In de tussentijd, Darje Kalezic's team speelt thuis tegen FC Dordrecht.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U vrijdag, 08 maart 2024 - 19:00
Parkstad Limburg
2-2
Walid Ould-Chikh 32' (pen.)
Enrique Peña 58'
Henk Veerman 41' 61'