Internationale
      Doelpunten in overvloed als Villarreal overwinning op eigen bodem

      Villarreal win Granada

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2024/03/03 15:42
      E0

      Villarreal versoepeld verleden Granada, 5x1, op Zondag, op speeldag 27. Naar deze wedstrijdweek, Villarreal team kwam van een overwinning en Alexander Medina's team kwam van drie trekt. Alexander Sorloth was de hoofdspeler.

      Na 7 minuten, Alexander Sorloth openden de score voor Villarreal. In de 19e minuut, spits scoorde het tweede doelpunt voor Marcelino Toral's team. Met 32 minuten op de klok, Villarreal team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Étienne Capoue.

      In de 47e minuut, Gonçalo Guedes verdubbelde de voorsprong voor Villarreal. Alexander Sorloth heeft de hattrick, na 66 minuten voltooid. Theo Corbeanu maakte het laatste doelpunt in de tijd toegevoegd op.

      Na het resultaat Villarreal zijn 12e in de tabel, met 32 points, terwijl Granada op de plaats 19e zit, met 14 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Villarreal team bezoek Real Betis, terwijl Granada team host Real Sociedad.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U zondag, 03 maart 2024 - 13:00
      Estadio de la Cerámica
      Pulido Santana
      5-1
      Alexander Sorloth 7' 19' 66'
      Étienne Capoue 32'
      Gonçalo Guedes 47'
      Theo Corbeanu 90'