Internationale
        Indrukwekkende overwinning op eigen bodem vol goalmouth-actie

        Al Ain nederlaag Hatta Club

        Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
        2024/02/29 23:59
        E0

        Al Ain verslagen Hatta Club in een fantastisch overwinning op Donderdag, 5x3, op naar speeldag 15 van de Arabian Gulf League. In deze competitie, Al Ain team kwam van twee wint en Fabio Viviani's team kwam van twee nederlagen. Sultan Al Shamsi stond in brand.

        Omer Atzili opende de score met 21 minuten op de klok. Kort voor de pauze, Sultan Al Shamsi maakten het tweede doelpunt voor Al Ain. Kort voor de pauze, Al Ain team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van middenveld.

        In de 47e minuut, Kaku Gamarra verdubbelde de voorsprong voor Hernán Crespo's team. Na 49 minuten, Gabrielzinho getroffen voor Hatta Club. Met 62 minuten op de klok, Al Ain verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Yahia Nader. Fabio Viviani's team scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Chisom Egbuchulam, in de slotfase van het spel. Chisom Egbuchulam heeft de mijlpaal van tien doelpunten voor het seizoen bereikt. In de tijd toegevoegd op, spits maakte het einddoel van de wedstrijd.

        Na het resultaat Al Ain zijn 2e in de tabel, met 31 points, terwijl Hatta Club op de plaats 13e zit, met 5 points. In de volgende wedstrijd, Al Ain team bezoek Ajman , terwijl Fabio Viviani's team speelt thuis tegen Al Ahli.

        Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
        Relevant?
        Kwaliteit?

        Opmerkingen

        Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
        motivo:
        EGeen opmerkingen gemaakt.
        aanbevolen spellen)
        U donderdag, 29 februari 2024 - 13:35
        Hazza Bin Zayed Stadium
        Mohamed Alharmoodi
        5-3
        Omer Atzili 21'
        Sultan Al Shamsi 44' 45'
        Kaku Gamarra 47'
        Yahia Nader 62'
        Gabrielzinho 49'
        Chisom Egbuchulam 87' 90'