Internationale
CD Mafra nipte overwinning behalen op de weg

CD Mafra viert nipte overwinning op UD Leiria

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/03/02 13:30
E0

CD Mafra uitgesmeerd UD Leiria, 2x3, op Zaterdag, met betrekking tot wedstrijdweek 24 van de Portuguese Division Two. In deze competitie kwamen beide teams uit Een gelijkspel. In de basiself stond Rashaan Fernandes en Jordan van der Gaag.

Vasco Oliveira opende de score in de 7e minuut. In de 45e minuut, UD Leiria verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Pedro Empis met een linkervoetaanval.

Na 52 minuten, Lucas Gabriel getroffen voor CD Mafra, met een schot met de linkervoet van buiten het strafschopgebied. Mafra team scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Andreas Hansen , in de 61e minuut, met een schot met de rechtervoet in het strafschopgebied. Met zijn 5e doelpunt van het seizoen. Met 79 minuten op de klok, Miguel Sousa maakte het einddoel van de wedstrijd, met een rechtervoetaanval binnen het strafschopgebied.

Na het resultaat CD Mafra zijn 8e in de tabel, met 34 points, terwijl UD Leiria op de plaats 11e zit, met 28 points. In de volgende wedstrijd, Jorge Silas's team speelt thuis tegen FC Penafiel, terwijl equipa da cidade do Liz speelt thuis tegen UD Oliveirense.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zaterdag, 02 maart 2024 - 11:00
Estádio Dr. Magalhães Pessoa
Vítor Ferreira
2-3
Vasco Oliveira 7'
Pedro Empis 45'
Lucas Gabriel 52'
Andreas Hansen 61'
Miguel Sousa 79'