Internationale
      Eert zelfs in een pulserend spel

      Niets om Cercle Brugge en Club Brugge te scheiden

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2024/02/18 23:59
      E0

      In een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 26 van Jupiler Pro League , de wedstrijd tussen Cercle Brugge en Club Brugge op Zondag eindigde in een gelijkspel, 1x1. Tot deze speeldag, Miron Muslic's team kwam van twee wint en Ronny Deila's team kwam van een overwinning. In de basiself stond Bjorn Meijer.

      De eerste helft eindigde met een doelpuntloos gelijkspel.

      Het openingsdoelpunt werd gescoord door Alan Minda met 59 minuten op de klok. Met deze staking heeft Alan Minda 5e doelen voor het seizoen bereikt. Ferrán Jutglà maakte het laatste doelpunt in de 81e minuut. Ferrán Jutglà heeft nu een scorereeks van 3 opeenvolgende games. In de slotfase van het spel, Club Brugge zag Igor Thiago weggestuurd worden vanwege opeenhoping van geel.

      Na het resultaat Club Brugge zijn 3e in de tabel, met 45 points, terwijl Cercle Brugge op de plaats 6e zit, met 40 points. In de volgende wedstrijd, Miron Muslic's team speelt uit tegen Eupen. In de tussentijd, Ronny Deila's team speelt thuis tegen Anderlecht.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U zondag, 18 februari 2024 - 12:30
      1-1
      Alan Minda 59'
      Ferrán Jutglà 81'