Internationale
Eert zelfs in een spannende clash

Buit gedeeld tussen Benfica B en CD Tondela

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/12/17 23:59
E0

Benfica B en CD Tondela speelden 1x1 gelijk in een wedstrijd op Zondag, in een spel met betrekking tot wedstrijdweek 14. Naar deze wedstrijdweek, Nélson Veríssimo's team kwam van een overwinning en Tondela team kwam van een nederlaag. Roberto was beslissend met 1 doel.

De eerste helft eindigde met een doelpuntloos gelijkspel.

Het openingsdoelpunt werd gescoord door Pedro Santos met 50 minuten op de klok, via een header in de doos. Roberto maakte het laatste doelpunt in de laatste minuten van de wedstrijd via een header. Roberto heeft nu een scorereeks van 6 opeenvolgende games.

Na het resultaat CD Tondela zijn 8e in de tabel, met 20 points, terwijl Benfica B op de plaats 14e zit, met 16 points. In de volgende wedstrijd, encarnados speelt uit tegen Paços de Ferreira. In de tussentijd, Tondela team host UD Oliveirense.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
BENFICA
TEKENEN
CD TONDELA

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U zondag, 17 december 2023 - 15:30
Benfica Campus - Campo n.º 1
Carlos Teixeira
1-1
Pedro Santos 50'
Roberto 90'