Internationale
Cukaricki record edgy overwinning meer dan bezoekers

Cukaricki zegevierend tegen FK Javor Ivanjica

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/12/10 23:59
E0

Cukaricki verslaan FK Javor Ivanjica, 1x2, op Zondag, op speeldag 18. Komen in de wedstrijd, Radovan Curcic's team kwam van een nederlaag en Igor Matic's team kwam van twee wint. Nikola Stankovic was beslissend met 1 doel.

Djordje Ivanovic opende de score na 8 minuten. Met deze staking heeft Djordje Ivanovic 5e doelen voor het seizoen bereikt.

In de 55e minuut, Radivoj Bosic getroffen voor FK Javor Ivanjica. Nikola Stankovic maakte het laatste doelpunt in de laatste minuten van de wedstrijd.

Na het resultaat Cukaricki zijn 4e in de tabel, met 26 points, terwijl FK Javor Ivanjica op de plaats 10e zit, met 20 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Igor Matic's team speelt thuis tegen IMT Novi Beograd. In de tussentijd, Ivanjica team speelt uit tegen TSC Backa Topola.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zondag, 10 december 2023 - 14:00
Kraj Moravice
1-2
Radivoj Bosic 55'
Djordje Ivanovic 8'
Nikola Stankovic 88'