Internationale
Al Jazira waren verrast door hun plaats

Ajman boek comfortabele overwinning op Al Jazira

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/12/08 15:39
E0

Ajman overwonnen Al Jazira in een fantastisch overwinning op Vrijdag, 1x5, met betrekking tot wedstrijdweek 10 van de Arabian Gulf League. Tot deze speeldag, Frank de Boer's team kwam van een overwinning en Ajman team kwam van Een gelijkspel. In de basiself stond Karim Rekik.

Met 21 minuten op de klok, Al Jazira zag Abdullrahman Al Ameri een rechtstreekse rode kaart krijgen in de 29e minuut, Ajman zag Humaid Saleh een penalty missen. Het openingsdoelpunt werd gescoord door Haykeul Chikhaoui na 37 minuten. In de 39e minuut, Khalfan Mubarak getroffen voor Abu Dhabi team. Met al 45 minuten gespeeld, Mamadou Coulibaly verliet de wedstrijd vroeg na het zien van een rode kaart. Met al 45 minuten gespeeld, Rocky Marciano schoot Ajman team tweede doelpunt.

In de 71e minuut, Ali Madan verdubbelde de voorsprong voor Ajman. Na 74 minuten, Ajman team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Abdulla Abdulaziz. In de slotfase van het spel, Mohammed Khalifa heeft alles ingepakt.

Na het resultaat Al Jazira zijn 7e in de tabel, met 14 points, terwijl Ajman op de plaats 10e zit, met 10 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Ajman team speelt thuis tegen Al-Nasr, terwijl Frank de Boer's team speelt uit tegen Emirates Club.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U vrijdag, 08 december 2023 - 12:45
Mohammad bin Zayed Stadium
Omar Ali
1-5
Khalfan Mubarak 39'
Haykeul Chikhaoui 37'
Rocky Marciano 45'
Ali Madan 71'
Abdulla Abdulaziz 74'
Mohammed Khalifa 88'