Internationale
      Midtjylland vergroot doelsaldo op eigen bodem

      Midtjylland nederlaag Viborg

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/12/04 23:59
      E0

      Midtjylland verslagen Viborg, 5x1, op Maandag, in een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 17 van Denmark League. Naar deze wedstrijdweek, Herning team kwam van vijf wint en Viborg team kwam van een overwinning. Cho Gue-sung heeft een geweldige prestatie geleverd met 2 doelen.

      Jacob Bonde opende de score na 30 minuten. Na 45 minuten, Cho Gue-sung getroffen voor Midtjylland, vanaf de penaltystip. Kort voor de pauze, Charles Rigon zag een rode kaart na zijn tweede geel met al 45 minuten gespeeld, Darío Osorio schoot Thomas Thomasberg's team tweede doelpunt.

      Na 54 minuten, Henrik Dalsgaard verdubbelde de voorsprong voor Herning team. Na 66 minuten, Midtjylland verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Cho Gue-sung. Met deze staking heeft Cho Gue-sung 10e doelen voor het seizoen bereikt. In de 84e minuut, Ola Brynhildsen maakte het einddoel van de wedstrijd.

      Na het resultaat Midtjylland zijn 1e in de tabel, met 36 points, terwijl Viborg op de plaats 8e zit, met 19 points. Volgende, Herning team bezoek Brondby IF. In de tussentijd, Jakob Poulsen's team speelt thuis tegen Odense BK.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      MIDTJYLLAND
      TEKENEN
      VIBORG

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U maandag, 04 december 2023 - 18:00
      5-1
      Cho Gue-sung 45' (pen.) 66'
      Darío Osorio 45'
      Henrik Dalsgaard 54'
      Ola Brynhildsen 84'
      Jacob Bonde 30'