Internationale
Eert zelfs score gelijk in een doelpuntenfestijn

Buit gedeeld tussen Cracovia Kraków en Ruch Chorzów

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/12/03 23:59
E0

Cracovia Kraków en Ruch Chorzów speelden 4x4 gelijk in een spannend wedstrijd op Zondag, op wedstrijdweek 17. In deze competitie kwamen beide teams uit Een gelijkspel. Karol Knap was beslissend met 2 doelen en 1 assist.In dit spel het record voor de meeste schoten dit seizoen werd verbroken, met 40 schoten.

Het eerste doelpunt werd gescoord door Michal Rakoczy na 21 minuten. Met 31 minuten op de klok, Otar Kakabadze verliet de wedstrijd vroeg na het zien van een rode kaart. In de 32e minuut, Daniel Szczepan getroffen voor Ruch Chorzów, vanaf de penaltystip. Na 45 minuten, Mateusz Bartolewski scoorde het tweede doelpunt voor Chorzów team.

Na 60 minuten, Karol Knap maakten het tweede doelpunt voor Cracovia Kraków. In de 64e minuut, Daniel Szczepan ontslagen voor Chorzów team. Met 77 minuten op de klok, Patryk Makuch getroffen voor Kraków team. In de 81e minuut, Tomasz Swedrowski ontslagen voor Ruch Chorzów. In de slotfase van het spel, Karol Knap scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd, vanaf de penaltystip.

Na het resultaat Cracovia Kraków zijn 15e in de tabel, met 17 points, terwijl Ruch Chorzów op de plaats 17e zit, met 11 points. Volgende, Kraków team speelt thuis tegen Stal Mielec, terwijl Chorzów team host Zaglebie Lubin.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
CRACOVIA KRAKÓW
TEKENEN
RUCH CHORZÓW

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U zondag, 03 december 2023 - 11:30
Stadion Cracovii im. Józefa Piłsudskiego
Tomasz Kwiatkowski
4-4
Michal Rakoczy 21'
Karol Knap 60' 89' (pen.)
Patryk Makuch 77'
Daniel Szczepan 32' (pen.) 64'
Mateusz Bartolewski 45'
Tomasz Swedrowski 81'