Internationale
      Eert zelfs in een spannende ontmoeting

      Niets om Bala Town en Caernarfon Town te scheiden

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/11/28 23:59
      E0

      Op naar speeldag 17 van de Welsh Premier League, de wedstrijd tussen Bala Town en Caernarfon Town op Dinsdag eindigde in een gelijkspel, 1x1. Naar deze wedstrijdweek, Colin Caton's team kwam van een overwinning en Richard Davies's team kwam van drie nederlagen.

      Het eerste doelpunt werd gescoord door Joshua Ukek na 11 minuten. Joshua Ukek heeft nu een scorereeks van 3 opeenvolgende games. Adam Davies maakte het laatste doelpunt kort voor de pauze. Adam Davies heeft nu een scorereeks van 3 opeenvolgende games.

      Na het resultaat Bala Town zijn 5e in de tabel, met 25 points, terwijl Caernarfon Town op de plaats 6e zit, met 24 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Colin Caton's team bezoek Penybont, terwijl Caernarfon team speelt uit tegen Pontypridd United.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U dinsdag, 28 november 2023 - 19:45
      Maes Tegid
      1-1
      Joshua Ukek 11'
      Adam Davies 45'