Internationale
      Magallanes grijpt late overwinning weg een wedstrijd met 7 goals

      Curicó Unido struikelen om te verslaan tegen Magallanes

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/11/26 23:59
      E0

      Magallanes overwonnen Curicó Unido in een super overwinning op Maandag, 3x4, op wedstrijdweek 28. In deze competitie kwamen beide teams uit Een gelijkspel. Cristóbal Jorquera was beslissend met 1 doel samen met 1 assist.In dit spel het record voor de meeste schoten dit seizoen werd verbroken, met 43 schoten.

      Sebastián Cabrera opende de score in de 23e minuut. Na 26 minuten, Curicó Unido verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Diego Coelho. In de 31e minuut, Joaquin Larrivey ontslagen voor Magallanes. Met 37 minuten op de klok, spits scoorde het tweede doelpunt voor Mario Salas's team.

      Na 47 minuten, Joaquin Larrivey hebben de hattrick, voltooid. Met zijn 9e doelpunt van het seizoen. Na 68 minuten, Federico Castro getroffen voor Curicó team, vanaf de penaltystip. In de tijd toegevoegd op, Cristóbal Jorquera maakte het einddoel van de wedstrijd.

      Na het resultaat Magallanes zijn 15e in de tabel, met 26 points, terwijl Curicó Unido op de plaats 16e zit, met 23 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Mario Salas's team bezoek Audax Italiano. In de tussentijd, Curicó team speelt uit tegen Palestino.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zondag, 26 november 2023 - 23:30
      Bicentenario La Granja
      Piero Maza
      3-4
      Sebastián Cabrera 23'
      Diego Coelho 26'
      Federico Castro 68' (pen.)
      Joaquin Larrivey 31' 37' 47'
      Cristóbal Jorquera 90'