Internationale
Pogon Szczecin waren verrast door hun plaats

Stal Mielec viert nipte overwinning op Pogon Szczecin

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/11/25 23:59
E0

Stal Mielec verslagen Pogon Szczecin, 2x3, op Zaterdag, op naar speeldag 16 van de Liga Polónia. Komen in de wedstrijd, Jens Gustafsson's team kwam van Een gelijkspel en Kamil Kieres's team kwam van een overwinning. Ilya Shkurin deed de show.

Ilya Shkurin opende de score in de 6e minuut. Na 21 minuten, Vahan Bichakhchyan ontslagen voor Pogon Szczecin. Na 27 minuten, Efthymios Koulouris scoorde het tweede doelpunt voor Szczecin team.

Stal Mielec scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Ilya Shkurin, met 55 minuten op de klok. Spits heeft de hattrick, na 84 minuten voltooid.

Na het resultaat Pogon Szczecin zijn 5e in de tabel, met 26 points, terwijl Stal Mielec op de plaats 9e zit, met 21 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Mielec team host Lodzki. In de tussentijd, Jens Gustafsson's team bezoek Górnik Zabrze.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
POGON SZCZECIN
TEKENEN
STAL MIELEC

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U zaterdag, 25 november 2023 - 16:30
Floriana Krygiera
Krzysztof Jakubik
2-3
Vahan Bichakhchyan 21'
Efthymios Koulouris 27'
Ilya Shkurin 6' 55' 84'