Nationaal
      ADO Den Haag waren verrast door hun plaats

      ADO Den Haag verliest van SC Cambuur

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/11/13 00:39
      E0

      SC Cambuur overwonnen ADO Den Haag in een dichtbij overwinning op Zondag, 1x2, in een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 14 van Holand Second Division. Tot deze speeldag, Den Haag team kwam van een overwinning en Henk de Jong's team kwam van twee wint.

      In de 37e minuut, Fedde De Jong openden de score voor SC Cambuur.

      Na 46 minuten, Roberts Uldrikis scoorde het tweede doelpunt voor Leeuwarden team. Roberts Uldrikis heeft nu een scorereeks van 3 opeenvolgende games. Met 63 minuten op de klok, Silvinho Esajas verliet zijn team met 10-man, na het zien van een directe rode kaart. Henk Veerman maakte het laatste doelpunt met 85 minuten op de klok vanaf de penaltystip.

      Na het resultaat ADO Den Haag zijn 4e in de tabel, met 26 points, terwijl SC Cambuur op de plaats 6e zit, met 23 points. In de volgende wedstrijd, Leeuwarden team speelt thuis tegen Roda. In de tussentijd, Den Haag team bezoek FC Dordrecht.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      ADO DEN HAAG
      TEKENEN
      SC CAMBUUR

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zondag, 12 november 2023 - 13:30
      Bingoal Stadion
      Erwin Blank
      1-2
      Henk Veerman 85' (pen.)
      Fedde De Jong 37'
      Roberts Uldrikis 46'