Internationale
Paris SG triomfeert door één doelpunt op de weg in een spannende wedstrij

Paris SG rand voorbij Brest

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/10/29 14:30
E0

Paris SG overwonnen Brest in een dichtbij overwinning op Zondag, 2x3, in een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 10 van Ligue 1. Komen in de wedstrijd, Brest team kwam van een nederlaag en Luis Enrique's team kwam van twee wint. Kylian Mbappé was beslissend met 2 doelen.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Warren Zaïre-Emery, in de 16e minuut. Na 28 minuten, Kylian Mbappé maakten het tweede doelpunt voor Paris SG. Kort voor de pauze, Steve Mounié ontslagen voor Brest.

Met 52 minuten op de klok, Jérémy Le Douaron schoot Éric Roy's team tweede doelpunt. Kylian Mbappé scoorde de winnaar na 89 minuten. Kylian Mbappé heeft nu een scorereeks van 3 opeenvolgende games. In de laatste minuten van de wedstrijd, spits had een gouden kans om te scoren, maar miste een penalty.

Na het resultaat Paris SG zijn 2e in de tabel, met 21 points, terwijl Brest op de plaats 6e zit, met 15 points. Volgende, Paris team host Montpellier. In de tussentijd, Éric Roy's team bezoek Monaco.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
BREST
TEKENEN
PARIS SG

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zondag, 29 oktober 2023 - 12:00
Stade Francis-Le Blé
Jérôme Brisard
2-3
Steve Mounié 43'
Jérémy Le Douaron 52'
Warren Zaïre-Emery 16'
Kylian Mbappé 28' 89'