Internationale
      Madura United waren verrast door hun plaats

      Dewa United vaar langs Madura United

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/10/22 23:57
      E0

      Dewa United uitgesmeerd Madura United, 1x4, op Zondag, op speeldag 16. In deze competitie kwamen beide teams uit een overwinning. Alex deed de show.

      Het eerste doelpunt werd gescoord door Egy Maulana na 7 minuten. Met 25 minuten op de klok, Alex verdubbelde de voorsprong voor Dewa United. Met deze staking heeft Alex 10e doelen voor het seizoen bereikt. Kort voor de pauze, Júnior Brandão getroffen voor Madura United, vanaf de penaltystip.

      Op een ongelukkig moment scoorde Cleberson een owngoal na de pauze. Na het zien van zijn tweede gele kaart in de slotfase van het spel, werd Asep Berlian van het veld gestuurd en verliet South Tangerang team met 10-man. In de tijd toegevoegd op, Alex heeft alles ingepakt.

      Na het resultaat Madura United zijn 2e in de tabel, met 30 points, terwijl Dewa United op de plaats 7e zit, met 24 points. In de volgende wedstrijd, Jan Olde Riekerink's team speelt uit tegen Borneo Samarinda. In de tussentijd, Pamekasan team bezoek Arema FC.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      MADURA UNITED
      TEKENEN
      DEWA UNITED

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U zondag, 22 oktober 2023 - 09:00
      1-4
      Júnior Brandão 45' (pen.)
      Cleberson 47' (og)
      Egy Maulana 7'
      Alex 25' 90'