Internationale
      PSIS Semarang triomfeert door één doelpunt weg in een wedstrijd met 5 goa

      Persikabo 1973 struikelen om te verslaan tegen PSIS Semarang

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/10/20 15:03
      E0

      PSIS Semarang overwonnen Persikabo 1973 in een dichtbij overwinning op Vrijdag, 2x3, met betrekking tot wedstrijdweek 16 van de Indonesia Super League. In deze competitie, Bogor team kwam van Een gelijkspel en Semarang team kwam van een nederlaag.

      Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Yandi Munawar, in de 14e minuut. Met zijn 5e doelpunt van het seizoen. Met 38 minuten op de klok, Taisei Marukawa ontslagen voor PSIS Semarang.

      Na de pauze, Gali Freitas schoot Gilbert Agius's team tweede doelpunt. In de 55e minuut, Carlos Fortes verdubbelde de voorsprong voor Semarang team. Na 80 minuten, Roni Sugeng maakte het einddoel van de wedstrijd.

      Na het resultaat PSIS Semarang zijn 4e in de tabel, met 27 points, terwijl Persikabo 1973 op de plaats 17e zit, met 10 points. In de volgende wedstrijd, Gilbert Agius's team speelt thuis tegen Persija Jakarta. In de tussentijd, Bogor team bezoek Barito Putera.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U vrijdag, 20 oktober 2023 - 09:00
      2-3
      Yandi Munawar 14'
      Roni Sugeng 80'
      Taisei Marukawa 38'
      Gali Freitas 49'
      Carlos Fortes 55'