Internationale
TSG Hoffenheim grijpt late overwinning meer dan bezoekers in een wedstrijd

TSG Hoffenheim oprakende winnaars versus Werder Bremen

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/10/07 20:33
E0

TSG Hoffenheim overwonnen Werder Bremen in een dichtbij overwinning op Zaterdag, 2x3, met betrekking tot wedstrijdweek 7 van de 1. Bundesliga. In deze competitie kwamen beide teams uit een nederlaag. Marius Bulter was beslissend met 1 doel. In de basiself stond Wout Weghorst.

Het openingsdoelpunt werd gescoord door Maximilian Beier na 8 minuten. Maximilian Beier heeft de mijlpaal van vijf doelpunten voor het seizoen bereikt. In de 17e minuut, Romano Schmid getroffen voor Werder Bremen. Met 29 minuten op de klok, Grischa Promel maakten het tweede doelpunt voor TSG Hoffenheim.

Bremen team scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Jens Stage, met al 90 minuten op de klok. Diep in toegevoegde tijd, Marius Bulter maakte het einddoel van de wedstrijd.

Na het resultaat TSG Hoffenheim zijn 4e in de tabel, met 15 points, terwijl Werder Bremen op de plaats 14e zit, met 6 points. In hun volgende wedstrijd, Sinsheim team speelt thuis tegen Eintracht Frankfurt, terwijl Bremen team bezoek Borussia Dortmund.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
WERDER BREMEN
TEKENEN
TSG HOFFENHEIM

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zaterdag, 07 oktober 2023 - 17:30
Wohninvest Weserstadion
Christian Dingert
2-3
Romano Schmid 17'
Jens Stage 90'
Maximilian Beier 8'
Grischa Promel 29'
Marius Bulter 90'