Internationale
Bolton Wanderers record indrukwekkende overwinning op eigen bodem een wedst

Bolton Wanderers in volledige controle

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/09/26 21:57
E0

Bolton Wanderers verslaan Manchester United in een super overwinning op Dinsdag, 8x1, in een wedstrijd met betrekking tot naar de Grp.E van de EFL Trophy. Dan Nlundulu met een fantastisch scherm.

Met 19 minuten op de klok, Dan Nlundulu openden de score voor Bolton Wanderers. Na 22 minuten, Josh Sheehan scoorde het tweede doelpunt voor Bolton team. In de 38e minuut, Ian Evatt's team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van middenveld. In de 41e minuut, Bolton Wanderers verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Gethin Jones.

Na de pauze, Dan Nlundulu verdubbelde de voorsprong voor Ian Evatt's team. Met 64 minuten op de klok, Bolton team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Jón Bodvarsson. Met 67 minuten op de klok, Omari Forson ontslagen voor Manchester United. Na 74 minuten, Bolton Wanderers verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Nelson Khumbeni. Luke Matheson maakte het laatste doelpunt met 84 minuten op de klok.

In verband met komende competitiewedstrijden, Manchester United bezoek Salford City.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U dinsdag, 26 september 2023 - 19:45
Toughsheet Community Stadium
8-1
Dan Nlundulu 19' 48'
Josh Sheehan 22' 38'
Gethin Jones 41'
Jón Bodvarsson 64'
Nelson Khumbeni 74'
Luke Matheson 84'
Omari Forson 67'