Internationale
      Eert zelfs in een spannende ontmoeting

      Buit gedeeld tussen Radomiak Radom en Puszcza Niepolomice

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/09/23 14:18
      E0

      Radomiak Radom en Puszcza Niepolomice speelden 1x1 gelijk in een wedstrijd op Zaterdag, met betrekking tot wedstrijdweek 9 van de Liga Polónia. Tot deze speeldag, Radom team kwam van een nederlaag en Niepołomice team kwam van twee nederlagen.

      In de 26e minuut, Rafal Wolski ging door naar de penalty, maar Oliwier Zych verdedigde. De eerste helft eindigde met een doelpuntloos gelijkspel.

      Lukasz Solowiej opende de score na de pauze. Pedro Henrique maakte het laatste doelpunt na 51 minuten. Pedro Henrique heeft nu een scorereeks van 3 opeenvolgende games.

      Na het resultaat Radomiak Radom zijn 8e in de tabel, met 11 points, terwijl Puszcza Niepolomice op de plaats 15e zit, met 8 points. Volgende, Constantin Gâlcă's team speelt uit tegen RKS Raków, terwijl Tomasz Tulacz's team speelt thuis tegen Ruch Chorzów.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      RADOMIAK RADOM
      TEKENEN
      PUSZCZA NIEPOLOMICE

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zaterdag, 23 september 2023 - 11:30
      Stadion Radomiak
      Marcin Szczerbowicz
      1-1
      Pedro Henrique 51'
      Lukasz Solowiej 49'