Internationale
Jagiellonia Bialystok nipte overwinning behalen op eigen bodem een hoog sco

Jagiellonia Bialystok rand voorbij Radomiak Radom

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/09/17 18:36
E0

Jagiellonia Bialystok uitgesmeerd Radomiak Radom in een dichtbij overwinning op Zondag, 3x2, in een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 8 van Liga Polónia. Tot deze speeldag, Adrian Siemieniec's team kwam van een nederlaag en Radom team kwam van Een gelijkspel. Pedro Henrique met een fantastisch scherm.

Het openingsdoelpunt werd gescoord door Pedro Henrique vroeg in het spel. Na 12 minuten, Radomiak Radom verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van spits. Met deze staking heeft spits 5e doelen voor het seizoen bereikt. Met 27 minuten op de klok, Jesús Imaz getroffen voor Jagiellonia Bialystok. Kort voor de pauze, José Naranjo scoorde het tweede doelpunt voor Adrian Siemieniec's team.

Afimico Pululu scoorde de winnaar na de pauze.

Na het resultaat Jagiellonia Bialystok zijn 2e in de tabel, met 15 points, terwijl Radomiak Radom op de plaats 8e zit, met 10 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Adrian Siemieniec's team speelt uit tegen Lodzki, terwijl Radom team host Puszcza Niepolomice.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
JAGIELLONIA BIALYSTOK
TEKENEN
RADOMIAK RADOM

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U zondag, 17 september 2023 - 11:30
Miejski W Białymstoku
Piotr Lasyk
3-2
Jesús Imaz 27'
José Naranjo 45'
Afimico Pululu 46'
Pedro Henrique 3' 12'