Nationaal
Heracles Almelo waren verrast door hun plaats

FC Utrecht nederlaag Heracles Almelo

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/09/16 22:09
E0

FC Utrecht uitgesmeerd Heracles Almelo, 1x3, op Zaterdag, in een spel met betrekking tot wedstrijdweek 5. Naar deze wedstrijdweek, John Lammers's team kwam van twee wint en Ron Jans's team kwam van vier nederlagen.

Met 5 minuten op de klok, Ole Romeny openden de score voor FC Utrecht. Kort voor de pauze, Utrecht team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Victor Jensen.

In de 62e minuut, Abed Nankishi getroffen voor Heracles Almelo. Op een ongelukkig moment scoorde Navajo Bakboord een eigen doelpunt diep in toegevoegde tijd.

Na het resultaat Heracles Almelo zijn 9e in de tabel, met 6 points, terwijl FC Utrecht op de plaats 15e zit, met 3 points. In de volgende wedstrijd, Ron Jans's team speelt uit tegen NEC, terwijl John Lammers's team bezoek FC Volendam.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
HERACLES ALMELO
TEKENEN
FC UTRECHT

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zaterdag, 16 september 2023 - 20:00
Polman Stadion
Sander van der Eijk
1-3
Abed Nankishi 62'
Navajo Bakboord 90' (og)
Ole Romeny 5'
Victor Jensen 45'