Internationale
      Crystal Palace krijgt drie punten op eigen bodem

      Crystal Palace versloeg Wolverhampton in close encounter

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/09/03 16:33
      E0

      Crystal Palace verslaan Wolverhampton in een dichtbij overwinning op Zondag, 3x2, in een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 4 van Premier League . Tot deze speeldag, Roy Hodgson's team kwam van Een gelijkspel en Gary O’Neil's team kwam van een overwinning. Odsonne Édouard stond in brand.

      De eerste helft eindigde zonder doelpunten.

      Met 56 minuten op de klok, Odsonne Édouard openden de score voor Crystal Palace, met een schot met de rechtervoet in het strafschopgebied. Na 65 minuten, Hwang Hee-chan ontslagen voor Wolverhampton. In de 78e minuut, Eberechi Eze scoorde het tweede doelpunt voor Roy Hodgson's team, met een schot met de rechtervoet in de doos. Met 84 minuten op de klok, Odsonne Édouard verdubbelde de voorsprong voor London team, met een schot met de rechtervoet. Met al 90 minuten op de klok, Matheus Cunha scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd, via een header in het strafschopgebied.

      Na het resultaat Crystal Palace zijn 7e in de tabel, met 7 points, terwijl Wolverhampton op de plaats 15e zit, met 3 points. In de volgende wedstrijd, London team speelt uit tegen Aston Villa. In de tussentijd, Gary O’Neil's team host Liverpool.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      CRYSTAL PALACE
      TEKENEN
      WOLVERHAMPTON

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U zondag, 03 september 2023 - 14:00
      Selhurst Park
      Robert Jones
      3-2
      Odsonne Édouard 56' 84'
      Eberechi Eze 78'
      Hwang Hee-chan 65'
      Matheus Cunha 90'