Internationale
MSK Zilina grijpt late overwinning op eigen bodem in een spannende wedstrij

MSK Zilina versloeg Zlaté Moravce in close encounter

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/08/27 07:00
E0

MSK Zilina verslaan Zlaté Moravce in een dichtbij overwinning op Zaterdag, 3x2, op wedstrijdweek 5. Komen in de wedstrijd, Zilina team kwam van twee wint en Zlaté Moravce team kwam van twee nederlagen. Karol Mondek was de man van de wedstrijd.

Na 13 minuten, Karol Mondek openden de score voor Zlaté Moravce. Na 26 minuten, middenveld scoorde het tweede doelpunt voor Vladimír Cifranič's team. Na 27 minuten, David Duris ontslagen voor MSK Zilina.

Met 83 minuten op de klok, Henry Addo zag een rode kaart na zijn tweede geel Zilina team scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Adam Kopas, in de 84e minuut. Eric Bille scoorde de winnaar in de tijd toegevoegd op.

Na het resultaat MSK Zilina zijn 1e in de tabel, met 12 points, terwijl Zlaté Moravce op de plaats 12e zit, met 1 point. In hun volgende wedstrijd, Zilina team bezoek Spartak Trnava. In de tussentijd, Zlaté Moravce team speelt uit tegen FK Kosice.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zaterdag, 26 augustus 2023 - 17:00
3-2
David Duris 27'
Adam Kopas 84'
Eric Bille 90'
Karol Mondek 13' 26'