Internationale
UD Leiria met geweldige bijnaam op eigen bodem in een spannende wedstrijd

UD Leiria verslaan Benfica B

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/08/19 18:00
E0

UD Leiria uitgesmeerd Benfica B, 3x1, op Zaterdag, in een spel met betrekking tot wedstrijdweek 2. Komen in de wedstrijd, Leiria team kwam van Een gelijkspel en Nélson Veríssimo's team kwam van een overwinning. In de basiself stond Jordan van der Gaag.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Cuca, met een schot met de rechtervoet van buiten het strafschopgebied, na 13 minuten. Na 28 minuten, UD Leiria verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Lucho Vega via een header in de doos. In de 36e minuut, Gilson Benchimol ontslagen voor Benfica B, met een schot met de linkervoet.

Na 71 minuten, Bryan Róchez maakte het einddoel van de wedstrijd, vanaf de penaltystip.

Na het resultaat UD Leiria zijn 2e in de tabel, met 4 points, terwijl Benfica B op de plaats 3e zit, met 3 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Vasco Botelho da Costa's team bezoek FC Porto B. In de tussentijd, Lisboa team speelt thuis tegen Marítimo.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
UD LEIRIA
TEKENEN
BENFICA

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U zaterdag, 19 augustus 2023 - 14:00
Estádio Dr. Magalhães Pessoa
Márcio Torres
3-1
Cuca 13'
Lucho Vega 28'
Bryan Róchez 71' (pen.)
Gilson Benchimol 36'