Internationale
      IFK Goteborg record edgy overwinning meer dan bezoekers

      IFK Goteborg oprakende winnaars versus Degerfors IF

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/08/19 17:45
      E0

      IFK Goteborg verslagen Degerfors IF, 1x2, op Zaterdag, op wedstrijdweek 20. Naar deze wedstrijdweek, Andreas Holmberg's team kwam van twee wint en Göteborg team kwam van een overwinning. Marcus Berg was beslissend met 1 doel.

      De eerste helft eindigde met een doelpuntloos gelijkspel.

      In de 50e minuut, Gustav Granath openden de score voor Degerfors IF. Met 65 minuten op de klok, Emil Salomonsson getroffen voor IFK Goteborg. Na 78 minuten, Göteborg team zag Marcus Berg een penalty missen. Spits scoorde de winnaar in de slotfase van het spel. Met dit doel heeft spits zijn doel vijf van de huidige campagne behaald.

      Na het resultaat Degerfors IF zijn 13e in de tabel, met 20 points, terwijl IFK Goteborg op de plaats 14e zit, met 19 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Göteborg team host BK Hacken. In de tussentijd, Andreas Holmberg's team bezoek Djurgarden.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      DEGERFORS IF
      TEKENEN
      IFK GOTEBORG

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zaterdag, 19 augustus 2023 - 14:00
      Stora Valla
      1-2
      Gustav Granath 50'
      Emil Salomonsson 65'
      Marcus Berg 86'