Internationale
      Doelpunten in overvloed als Brighton & Hove Albion overwinning meer dan bez

      Brighton & Hove Albion dreun Wolverhampton

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/08/19 17:09
      E0

      Brighton & Hove Albion overwonnen Wolverhampton in een overwinning op Zaterdag, 1x4, met betrekking tot wedstrijdweek 2 van de Premier League . Naar deze wedstrijdweek, Wolverhampton team kwam van een nederlaag en Roberto de Zerbi's team kwam van een overwinning. Solly March stond in brand.

      In de 15e minuut, Kaoru Mitoma openden de score voor Brighton & Hove Albion.

      Na de pauze, Pervis Estupiñán verdubbelde de voorsprong voor Roberto de Zerbi's team. In de 51e minuut, Brighton & Hove team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Solly March. Na 55 minuten, Brighton & Hove Albion verlengden hun voorsprong met een doelpunt van spits. Hwang Hee-chan maakte het laatste doelpunt met 61 minuten op de klok. Diep in toegevoegde tijd, Wolverhampton zag Matheus Nunes weggestuurd worden vanwege opeenhoping van geel.

      Na het resultaat Brighton & Hove Albion zijn 1e in de tabel, met 6 points, terwijl Wolverhampton op de plaats 20e zit, met 0 points. Volgende, Roberto de Zerbi's team host West Ham, terwijl Wolverhampton team speelt uit tegen Everton.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      WOLVERHAMPTON
      TEKENEN
      BRIGHTON & HOVE ALBION

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U zaterdag, 19 augustus 2023 - 15:00
      Molineux
      Andy Madley
      1-4
      Hwang Hee-chan 61'
      Kaoru Mitoma 15'
      Pervis Estupiñán 46'
      Solly March 51' 55'