Internationale
Eert zelfs een hoog scorende wedstrijd

Buit gedeeld tussen PSS Sleman en PSIS Semarang

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/07/21 11:03
E0

PSS Sleman en PSIS Semarang speelden 2x2 gelijk in een wedstrijd op Vrijdag, in een spel met betrekking tot wedstrijdweek 4. In deze competitie, Mihail Marian's team kwam van een nederlaag en Semarang team kwam van een overwinning.

Carlos Fortes opende de score met 24 minuten op de klok. Na 33 minuten, spits verliet de wedstrijd vroeg na het zien van een rode kaart. Met 33 minuten op de klok, PSS Sleman zag Wahyudi Hamisi weggestuurd worden vanwege opeenhoping van geel. Kort voor de pauze, Kei Sano getroffen voor Mihail Marian's team.

Na 57 minuten, Gali Freitas schoot PSIS Semarang tweede doelpunt. Na 78 minuten, Jihad Ayoub scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd. In de tijd toegevoegd op, Sleman team zag Kim Kurniawan een penalty missen.

Na het resultaat PSIS Semarang zijn 3e in de tabel, met 7 points, terwijl PSS Sleman op de plaats 8e zit, met 5 points. Volgende, Mihail Marian's team bezoek RANS Nusantara. In de tussentijd, Semarang team speelt thuis tegen Borneo Samarinda.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U vrijdag, 21 juli 2023 - 09:00
2-2
Kei Sano 45'
Jihad Ayoub 78'
Carlos Fortes 24'
Gali Freitas 57'