Internationale
      Red Bull Salzburg krijgt drie punten op eigen bodem

      Red Bull Salzburg rand voorbij Austria Klagenfurt

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/05/28 19:12
      E0

      Red Bull Salzburg verslagen Austria Klagenfurt, 3x2, op Zondag, op naar speeldag 9 van de Austrian Bundesliga. In deze competitie, Salzburg team kwam van drie wint en Peter Pacult's team kwam van Een gelijkspel. Chukwubuike Adamu was de ster met 2 doelen en 1 assist.

      Het openingsdoelpunt werd gescoord door Maximiliano Moreira in de 10e minuut. Na 38 minuten, Andy Irving scoorde het tweede doelpunt voor Austria Klagenfurt, vanaf de penaltystip. Andy Irving heeft de mijlpaal van vijf doelpunten voor het seizoen bereikt.

      Na de pauze, Benjamin Sesko getroffen voor Red Bull Salzburg. Met 62 minuten op de klok, Chukwubuike Adamu maakten het tweede doelpunt voor Salzburg team. Spits maakte het winnende doelpunt na 74 minuten.

      In verband met komende competitiewedstrijden, Red Bull Salzburg bezoek Austria Wien. In de tussentijd, Austria Klagenfurt host Rapid Wien.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      RED BULL SALZBURG
      TEKENEN
      AUSTRIA KLAGENFURT

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zondag, 28 mei 2023 - 16:00
      3-2
      Benjamin Sesko 49'
      Chukwubuike Adamu 62' 74'
      Maximiliano Moreira 10'
      Andy Irving 38' (pen.)