Internationale
      Legia Warszawa heb het gemakkelijk thuis in een spel vol met doelen

      Jagiellonia Bialystok opgejaagd door Legia Warszawa

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/05/12 22:00
      E0

      Legia Warszawa verslaan Jagiellonia Bialystok in een fantastisch overwinning op Vrijdag, 5x1, op naar speeldag 32 van de Liga Polónia. Naar deze wedstrijdweek, Warszawa team kwam van een nederlaag en Adrian Siemieniec's team kwam van Een gelijkspel.

      Het eerste doelpunt werd gescoord door Marc Gual na 15 minuten. Marc Gual heeft nu een scorereeks van 4 opeenvolgende games. In de 22e minuut, Josué getroffen voor Legia Warszawa.

      Na de pauze, Ernest Muci schoot Kosta Runjaić's team tweede doelpunt. In de 64e minuut, Warszawa team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Maciej Rosolek. Met 75 minuten op de klok, Maik Nawrocki verdubbelde de voorsprong voor Legia Warszawa. In de slotfase van het spel, Blaž Kramer scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd.

      Na het resultaat Legia Warszawa zijn 2e in de tabel, met 63 points, terwijl Jagiellonia Bialystok op de plaats 10e zit, met 40 points. In de volgende wedstrijd, Kosta Runjaić's team bezoek Lechia Gdansk, terwijl Białystok team speelt thuis tegen Cracovia Kraków.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      LEGIA WARSZAWA
      TEKENEN
      JAGIELLONIA BIALYSTOK

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U vrijdag, 12 mei 2023 - 19:30
      Stadion Wojska Polskiego
      Damian Kos
      5-1
      Josué 22'
      Ernest Muci 48'
      Maciej Rosolek 64'
      Maik Nawrocki 75'
      Blaž Kramer 88'
      Marc Gual 15'